avatar kos tsa

15 Designs · 0 Likes

Διαμπερές διαμέρισμα στην Αθήνα (bright appartment) 3d design renderings

DESIGNED WITH

Homestyler Floor Planner for Web

Create My Own Design

Διαμπερές διαμέρισμα στην Αθήνα (bright appartment)

Εσωτερική διαρρύθμιση μεγάλου διαμπερούς διαμερίσματος.
Βασικές δομικές παρατηρήσεις:
-Καθαίρεση μεσότοιχων και παταριού υποδοχής.
-Διατήρηση δαπέδων ως έχουν με τις κατάλληλες και έντεχνες συμπληρώσεις.
-Διαχωρισμός με ντουλάπα του διαδρόμου για εξυπηρέτηση της αποχέτευσης της εσωτερικής κουζίνας.

Floor Plan 103.82㎡

Διαμπερές διαμέρισμα στην Αθήνα (bright appartment) floor plan 103.82
Διαμπερές διαμέρισμα στην Αθήνα (bright appartment) 3d design picture 103.82
Είναι η χωρική σύνθεση της Δ' διαμόρφωσης έτσι όπως την προτιμήσατε ακριβώς από πάνω σε απλή κάτοψη ενώ παραπλεύρως σε επιπλωμένη τριαδιάστατη άνοψη.
web

Space Showcase 15 Renders

Master Bedroom

Master Bedroom 3d design renderings
Είναι το βορινό υπνοδωμάτιο στο οποίο έχει συμπληρωθεί μια κινητή ντουλάπα να υποκαταστήσει το κατεστραμμένο πατάρι στην είσοδο.
Master Bedroom 3d design renderings
Καλό θα ήταν η θύρα προς τον διάδρομο να είναι υαλόπορτα για καλλίτερο φωτισμό του. Εδώ φαίνεται και η μικρή εντοιχισμένη ντουλάπα που παραμένει μετά την προσαρμογή του πλυντηρίου στην μικρότερη τουαλέτα.

Bathroom

Bathroom 3d design renderings
Είναι το εσωτερικό της μικρής τουαλέτας στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί και ντούζ αν εξασφαλισθεί μια άλλη θέση για το πλυντήριο (στο μπάρ ή στην μεγάλη τουαλέτα για παράδειγμα).

Master Bathroom

Master Bathroom 3d design renderings
Είναι οι νυπτήρες της μεγάλης τουαλέτας-λουτρού το οποίο έχει μελετηθεί με ξεχωριστούς νυπτήρες καθώς και προστατευτική τζαμόπορτα στον λουτήρα για παράλληλη χρήση από πολλά άτομα.
Master Bathroom 3d design renderings
Τα δάπεδα των τουαλετών θα είναι ανοιχτόχρωμα σε αντίθεση με τον τοίχο τους που θα καλυφθεί με σκουρόχρωμο πλακάκι για αποφυγή αποτυπωμάτων υγρασίας. Ο φωτισμός εδώ θα ήταν προτιμότερο να γίνει βασικά από απλίκες τοίχου και δευτερευόντως από πιθανό φωτιστικό οροφής αν χρειαστεί στην μεγάλη τουαλέτα.

Kids Room

Kids Room 3d design renderings
Η διχρωμία εδώ κρίνεται απολύτως απαραίτητη για να ορίσει τις λειτουργίες του χώρου. Δεν απαιτείται κάδρο πάνω από τα κρεβάτια αλλά εναλλακτικά θα μπορούσε να τοποθετηθεί σε χαμηλό ύψος επικολλητή μπορντούρα τοίχου.
Kids Room 3d design renderings
Είναι το δεύτερο και παιδικό δωμάτιο, η μεγαλύτερη και νότια κρεβατοκάμαρα που γίνεται μεγαλύτερη από την χρησιμοποίηση μίας μεγάλης εντοιχισμένης ντουλάπας με συρόμενα επάλληλα φύλλα καθρέπτη.

Living Room

Living Room 3d design renderings
Κοντινή εσωτερική φωτογραφία του καθιστικού σαλονιού ώρα που συνήθως θα το απολαμβάνετε. Με κατάλληλη τροποποίηση του άδειου καναπέ θα μπορούσε να προσαρμοσθεί και τζάκι εξωτερικής καπνοδόχου στην γωνία που είναι η ψηλή ραφιέρα.
Living Room 3d design renderings
Η όψη της εσωτερικής κουζίνας από τον καναπέ του σαλονιού. Όπως διαπιστώνεται δεν υπάρχει λόγος αλλαγής του σκουρόχρωμου δαπέδου αρκεί να το συνδυάσετε με ανοικτόχρωμα έπιπλα και πίνακες.

Dining Room

Dining Room 3d design renderings
Η θέα της εσωτερικής κουζίνας από την τραπεζαρία. Εδώ φαίνεται η διαμπερότητα του χώρου υποδοχής του σπιτιού σε όλη της την μεγαλοπρέπεια. Ας μην ξεχνάμε ότι η φωτογραφία αυτή αποτελεί και την πρώτη εντύπωση κάποιου που εισέρχεται στο σπίτι από την κύρια είσοδο.
Dining Room 3d design renderings
Η αποθήκη στην τραπεζαρία εκτός από το κλειστό πλυντήριο αν βέβαια είναι πρακτικά εύκολο να αποχετευτεί, θα μπορούσε να γίνει και ένα εξαίσιο εντοιχισμένο μπάρ ή μια κάβα που θα ταίριαζε απόλυτα στην χρήση του χώρου.

Kitchen

Kitchen 3d design renderings
Επίσης ο χώρος της κουζίνας μπορεί να έχει ανοικτή επικοινωνία με όλους ταυτόχρονα τους χώρους υποδοχής του σπιτιού για την άριστη εξυπηρέτηση της νοικοκυράς ιδιοκτήτριας.Το μόνο που πρέπει να προσεχθεί είναι ο σωστός φωτομετρικός φωτισμός του σκοτεινού αυτού χώρου με την ψευδοροφή.
Kitchen 3d design renderings
Ο πρακτικά μικρός χώρος της κουζίνας είναι πυκνά επιπλωμένος, περιλαμβάνει χώρο πρόχειρου φαγητού λίγων ατόμων και είναι πολυ-λειτουργικός δηλαδή έχει την δυνατότητα άμεσης προσπέλασης από τέσσερις μεριές, από το σαλόνι, από την τραπεζαρία και από τους δύο ξεχωριστούς διαδρόμους των υπνοδωματίων.
Kitchen 3d design renderings

720°

Εδώ έχουμε ένα ακόμη πανοραμικό βίντεο μετά μουσικής εντυπωσιακής θέας κατά την έξοδο από τον διάδρομο του παιδικού δωματίου και της κύριας τουαλέτας του σπιτιού.
Kitchen 3d design renderings

720°

Όπως περιέγραφα παραπάνω η πρώτη εντύπωση κάποιου που εισέρχεται στο σπίτι από την κυρία είσοδο είναι και αρκετά δυναμική όπως φαίνεται και στο παραπάνω πανοραμικό βίντεο με μουσική.

This home design project - Διαμπερές διαμέρισμα στην Αθήνα (bright appartment) was published on 2020-01-21 and was 100% designed by Homestyler floor planner, which includes 15 high quality photorealistic rendered images.

0 612
Updated:2020-01-21

Comments (0)