Register Now & Get a $19 Welcome Gift!

Addi Cantrell

2021-03-20 2 87

Science project Interior Design Render

Science project

This is my sustainable community space that has two restaurants that can provide food for any allergy. It has a small indoor lounge so if it is cold outside you can go in there and still see out. Another great thing about my sustainable community space is there is a full bathroom. There is also a place where kids can play and a place where you can play with your dog. And let's not forget there's lots of outside seating!

Floor Plan 877.43㎡

Space Showcase 14 Renders

Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render
Science project Interior Design Render

Comments (2)

  • Addi Cantrell @ Brandon Howie

    Thank you!! It was actually for a science project I was doing in school for a sustainable community park.

    3 May

  • Brandon Howie

    nice

    26 April